Uitleg prijzen

Hoe komen we aan een prijs van een set albino trouwringen?

De prijs komt tot stand door 6 factoren:

1. Materiaal

Exclusieve Geel Gouden Ringen11U kunt bij de Albino Trouwringen kiezen uit de volgende materialen om de ring mee te veranderen: Geelgoud, Witgoud, Roodgoud, Platina, Palladium en Zilver.

Geelgouden ringen

Geelgoud is zeer geschikt voor trouwringen. Dit komt doordat het materiaal behandeld is met meerdere materialen zodat het slijtvaster is. Wij gebruiken meestal 14 karaats goud (585). De reden hiervan is dat dit het meest slijtvast is. Wenst u een ander karaateenheid dan is dit ook mogelijk.

Witgouden ringen

Witgoud is ook zeer geschikt voor trouwringen. Dit komt doordat het materiaal behandeld is met meerdere materialen. Bij witgoud zitten er meer delen palladium in en door onze speciale legering is het niet nodig om het witgoud te behandelen waardoor het goud van zichzelf al een heldere witte kleur heeft. Ook bij witgoud gebruiken we 14 karaats goud.

Roodgouden ringen

Roodgoud is zeer geschikt voor trouwringen. Dit komt doordat het materiaal behandeld is met meerdere materialen. Bij roodgoud zitten er meer delen koper in waardoor het roodgoud wordt. Ook bij roodgoud gebruiken we 14 karaats goud.

Platina ringen

Platina is ook zeer geschikt voor trouwringen en is nog weer witter van kleur dan witgoud en is nog slijtvaster dan goud.

Palladium ringen

Palladium is ook zeer geschikt voor trouwringen en de kleur is iets donkerder dan witgoud.

Titanium en Stalen ringen

Titanium en Staal zijn minder geschikt voor trouwringen. Dit komt doordat de materialen te hard zijn waardoor het helaas niet mogelijk is om later de maat te veranderen. Daarom hebben wij deze materialen niet in onze eigen Albino collectie. Wij hebben echter wel een ruim aanbod in onze winkel om te laten zien hoe dit eruit ziet. We kunnen alleen niks aan de breedte of kleurstelling doen, wel is het mogelijk de oppervlaktebehandeling anders te krijgen en de ringen worden natuurlijk mooi gegraveerd

Zilveren ringen

Zilver is een wat zachter materiaal dan goud waardoor het ook minder gebruikt wordt als trouwring. Bij zilver is wel altijd goed de maat te veranderen als dit nodig is. Zilver kan ook in onze Albino collectie verwerkt worden.

NB Alle gouden, platina, palladium en zilveren ringen kunnen in de toekomst eenvoudig van maat veranderd worden, indien nodig.

2. Breedte

breedte_dikte_trouwringen300x225Met breedte wordt bedoeld de breedte van bovenop de ring bekeken. U kunt de ringen bij ons laten uitvoeren in elke gewenste breedte.

3. Dikte

breedte_dikte_trouwringen300x225Met dikte wordt bedoeld de dikte van de zijkant van de ring bekeken. U kunt de ringen bij ons in elk gewenste dikte uitvoeren.

4. Bewerking

grafeermachineMet de bewerking wordt bedoeld de oppervlaktebehandelingen die u voor de ring kiest. Alle bewerkingen zijn te combineren en als u dit wenst kunt u tijdens een bezoek de bewerking meteen op een ring zien omdat we de machines hiervoor allemaal zelf in huis hebben.
De volgende bewerkingen kunnen door ons gemaakt worden: Glad, Geschuurd, Gezandstraald (Grof, Middel of Fijn), Gehamerd, Geschuurd door elkaar, Fijne gleufjes recht rondom de ring, Fijne gleufjes schuin in de ring, Vingerafruk (handgemaakt of machinaal), Hartslaglijnen, Liefdessymbolen, Namen van elkaar in eigen handschrift of uw eigen idee.

NB Albino trouwringen heeft de beschikking over de nieuwste computer gestuurde graveermachine, Deze maakt het mogelijk dat jullie zelf het lettertype kunnen kiezen voor de trouwringen, welke het best bij jullie past. Ook kunnen jullie alle soorten symbolen in de ring of op de ring plaatsten hiervoor rekenen we niks extra.

5. Kleurstelling

Exclusieve Geel Gouden Ringen13De kleurstelling is de keuze die u heeft of u de ringen helemaal in 1 kleur uitvoert of in 2 of meerdere kleuren. Bij ons kunt u dit geheel zelf bepalen.

6. Diamant

diamantU krijgt van ons een gratis diamant, briljant geslepen. De kwaliteit is Top Wesselton vvs 1 en dit is de beste kwaliteit die er is. Wij halen zelf ons briljant uit Antwerpen en hebben ook onze eigen zetters. Het voordeel hiervan is dat u altijd een lage prijs betaalt en toch de beste kwaliteit heeft. Ook is elke gewenste steenzetting mogelijk. Wenst u een andere kleur steen dan hebben we daar ook heel veel mogelijkheden voor. We zorgen wel dat de steensoort van een harde kwaliteit is zodat het altijd mooi blijft.