Witgouden Ringen

Witgouden Ringen

Wij kunnen al onze ringen uitvoeren in witgoud, we hebben vele voorbeelden in de winkel, zodat u deze op u gemak kunt passen. Wilt u over witgoud meer informatie klik dan hier.

De wit gouden trouwringen maken wij van 14 karaats goud en zijn van een zeer hoge kwaliteit doordat de trouwringen worden gesmeed en dat zorgt ervoor dat de structuur heel sterk is en het meest slijtvast is.

Onze wit gouden trouwringen zijn door en door wit, dat wil zeggen dat we de trouwringen niet extra hoeven behandelen om de ze mooi wit te krijgen, jullie zijn verzekerd dat de trouwringen altijd dezelfde kleur blijven. Daarnaast is het zo dat we doordat we alles in eigen beheer doen en ons eigen goud inkopen de prijs laag kunnen houden.

De wit gouden trouwringen kunnen jullie in elke breedte en in elke bolling en elke bewerking bij ons laten maken. Door onze grote collectie eigen gemaakte trouwringen kunnen jullie alles op jullie gemak passen.

We hebben net een nieuwe graveer machine en die maakt het mogelijk dat jullie zelf jullie eigen letter type kunnen bepalen dit wordt bij aanschaf van de trouwringen altijd gratis gedaan.

Hieronder wat voorbeelden van Word lettertypes die jullie kunnen gebruiken:
Lettertypes